h

Politieke boycot SP?

22 januari 2014

Politieke boycot SP?

‘Politieke boycot dreigt voor de SP’, zo luidde de opening afgelopen week in de Maasdriehoek van een artikel met anonieme uitlatingen. De verkiezingsstrijd is nog niet eens begonnen of het kookpunt lijkt al te zijn bereikt. Lijkt, want de soep wordt niet zo heet gegeten als dat ze wordt opgediend. In dit geval de tomatensoep, of moeten we spreken van een tomaten-soap?

Binnen het gemeentehuis wordt blijkbaar al de verkiezingsuitslag van de SP gevreesd. Stel je toch eens voor dat een groot deel van de kiezer straks op woensdag 19 maart stemt voor een meer menselijke kijk op hoe een gemeente bestuurd moet worden? Daar moet je toch niet aan denken? Dit soort acties maakt duidelijk dat het juist nu tijd is voor een nieuw fris geluid in politiek Boxmeer.

Juist in een periode waarin veel nieuwe taken op het bordje van de gemeente worden gelegd, houdt de SP haar hart vast voor ouderen en werkzoekenden. Dát zijn namelijk de mensen die als eerste worden gepakt. Net als de thuiszorg, de jongeren en de ondernemers van het midden- en kleinbedrijf. De MKB ervaart in deze tijd namelijk eerder een rem dan steun van de overheid. De SP Boxmeer kiest met een nieuwe groep enthousiaste mensen voor een frisse politieke wind.

Anonieme uitingen van politici en ambtenaren in de media maken eens te meer duidelijk dat in Boxmeer echt een andere richting nodig is. De strijd is dus blijkbaar nú al begonnen. Welnu, laat één ding duidelijk zijn:
De SP gaat op 19 maart voor: 100% sociaal!

Johan Koelman, lijsttrekker SP Boxmeer.

Reacties

Tljd voor verandering

Reactie toevoegen

U bent hier