h

Nieuws van de afdeling

20 maart 2019

SP stemmers bedankt

Foto: SP
Lees verder
13 maart 2019

Maaslijn: Maarten Everling in Cuijk

Foto: SP

Aanstaande donderdag 14 maart vanaf 7.08 uur houdt SP Cuijk een actie i.v.m. de Maaslijn, op het station in Cuijk. SP Fractievoorzitter Maarten Everling van de provinciale staten komt om 07.08 uur aan met de trein in Cuijk. Ook onze Cuijkse fractievoorzitter en kandidaat voor de provinciale verkiezen Bregje van Lieshout zal bij de actie van de partij zijn.

Lees verder
9 maart 2019

SP in de buurt

Foto: SP

Vandaag is de SP in Cuijk-Noord geweest om van bewoners te horen wat er allemaal leeft. Veel interessante gesprekken gehad! Een buurt waar mensen vaak al lang en met plezier wonen. Maar er zijn ook zeker verbeterpunten. We gaan alle verhalen op een rijtje zetten en komen dan terug in de wijk.Lees verder
17 juli 2018

SP Cuijk…….presenteert SP Collegiaal programma

Op maandag 2 juli zijn in de gemeenteraad de kaders voor de komende 4 jaar vastgesteld. Duidelijk is geworden dat er voor de komende maanden veel werk te doen is om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. De gemeente Cuijk heeft een tekort van 2,2 miljoen op de begroting van 2019. Wat dat betreft is ‘de Gemeente’ net als een normaal huishouden. Inkomsten en uitgaven moeten in balans zijn. Het tekort wordt vooral veroorzaakt door de jeugdzorg. Vanuit Den Haag krijgt de gemeente steeds minder geld voor deze belangrijke zorg. Toch prijst de SP zich gelukkig om in deze Gemeente te functioneren waarin jeugdzorg, aandacht voor de zwakken en schuldhulpverlening – ook voor jongeren – aandacht krijgt. ‘Niemand komt in de kou te staan’, is het credo! Over hoe deze problemen op te lossen en op welke termijn, verschillen we nog wel eens van mening. Onze SP fractie heeft alvast een voorschot genomen op het nog te maken Collegeprogramma.

Lees verder
6 juni 2018

Als SP ons weer in gezet om met buurtbewoners in contact te komen.

Foto: Richard van Dok / SP

Het vervolg van onze ronde door de wijk, we gaan nu richting
wijkdeel 5 in de Valuwe. Ik was om 16.00 uur bij de MFA waar
Wijkmeester Valuwe, Nevzat Karakus van Liberaal-LVC en Sjaak Jansen
vertegenwoordiger van wijkdeel 5 al stonden te wachten, ook Maartje
Roelofs van de VVD, Peter van Holland en Maria Casellas Ortiz van de
SP hadden zich vandaag bij de wandel ronde gevoegd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier