h

Nieuw burgerraadslid SP Boxmeer

12 september 2013

Nieuw burgerraadslid SP Boxmeer

SP BoxmeerMariella van Wijnen-Heijs uit Boxmeer is in de raadsvergadering van 12 september beëdigd als het nieuwe burgerraadslid namens de SP in de gemeente Boxmeer. Zij volgt Beppie van den Ende op als commiessielid in de commissie Inwoners. Hieronder stelt Mariella zich kort voor:

Mariella van WijnenIk ben geboren in Boxmeer op de Steenstraat en opgegroeid in een “middenstandsgezin” zoals dat toentertijd heette. Op mijn 16e heb ik Boxmeer verlaten voor een verpleegkundige opleiding in Eindhoven. Na vele omzwervingen ben ik sinds +/- 13 jaar weer wonende in Boxmeer.

Ik heb in veel verschillende zorginstellingen gewerkt, en ben altijd erg sociaal betrokken geweest m.b.t. zorg en welzijn. Dat is ook de reden geweest waarom ik in 2009 actief ben geworden voor de SP.

Ik zag de verschillen tussen arm en rijk steeds groter worden, en constateerde dat niet alle Nederlanders voldoende geld hebben voor gezonde voeding. Dit is toch de eerste vereiste voor een gezond leven. Er is dus veel werk aan de winkel, zeker nu met dit huidige kabinet.

Ik ga Hilly van Neerven ondersteunen met haar werk als raadslid en hoop dit naar eer en geweten zo goed mogelijk te mogen doen.

SP Boxmeer wenst Mariëlla veel succes!

U bent hier