h

Maaslijn: Maarten Everling in Cuijk

13 maart 2019

Maaslijn: Maarten Everling in Cuijk

Foto: SP

Aanstaande donderdag 14 maart vanaf 7.08 uur houdt SP Cuijk een actie i.v.m. de Maaslijn, op het station in Cuijk. SP Fractievoorzitter Maarten Everling van de provinciale staten komt om 07.08 uur aan met de trein in Cuijk. Ook onze Cuijkse fractievoorzitter en kandidaat voor de provinciale verkiezen Bregje van Lieshout zal bij de actie van de partij zijn.

De problemen op de Maaslijn houden aan. Storingen en treinen die uitvallen. Dit is onacceptabel. Al jaren strijdt de SP in de gemeente, provincie en de Tweede Kamer voor een goede treinverbinding die betaalbaar, bereikbaar en toegankelijk is!

De oplossing:
De dieseltreinen moeten weg en betrouwbare elektrische treinen moeten daarvoor terugkomen. Dit zit in de planning, maar dit duurt te lang! De SP wil vaart maken. De Maaslijn is het enige stukje spoor in Brabant waar we als Provincie echt iets over te zeggen hebben. Wij als SP willen daar dan ook gebruik van maken zodat iedereen op tijd op school of werk
kan komen!

Reactie toevoegen

U bent hier