h

Nieuws, januari 2014

29 januari 2014

Handtekeningenactie voor behoud zorgcentrum de Valuwe

Foto: SP
SP Cuijk heeft de afgelopen weken meer dan 500 handtekeningen verzameld voor het behoud van 
Lees verder
27 januari 2014

Links Boxmeer

De besturen van PK Boxmeer en de SP hebben met elkaar afgesproken om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen met elkaar een lijstverbinding aan te gaan.

Lees verder
23 januari 2014

SP Fractievoorzitter: Je verschuilen in anonimiteit is laf

Tijdens de raadsvergadering van 23 januari heeft de SP fractievoorzitter Gerard Everink gebruik gemaakt van het spreekrecht voor raadsleden. Dit om te reageren op de krantenartikelen van vorige week in de Maasdriehoek. Hieronder het hele relaas.

"Voorzitter, collegeleden, collega-raadsleden, aanwezigen  en degenen die meeluisteren.

Dit is de eerste keer dat ik achter het spreekgestoelte sta om iets te zeggen wat mij steekt. En erg steekt…. En niet alleen bij mij maar velen met mij! Al vaker is aangegeven de politieke discussie niet in de krant te voeren maar in de politieke arena: de raadszaal.

Lees verder
22 januari 2014

Politieke boycot SP?

‘Politieke boycot dreigt voor de SP’, zo luidde de opening afgelopen week in de Maasdriehoek van een artikel met anonieme uitlatingen. De verkiezingsstrijd is nog niet eens begonnen of het kookpunt lijkt al te zijn bereikt. Lijkt, want de soep wordt niet zo heet gegeten als dat ze wordt opgediend. In dit geval de tomatensoep, of moeten we spreken van een tomaten-soap?

Lees verder
14 januari 2014

Handtekeningenactie voor behoud zorgcentrum in de Valuwe

EEN HUISARTS HOORT IN DE VALUWE!
Lees verder
14 januari 2014

De Lange Mars - een statement tegen armoede

Op 15 maart 2014 is er een landelijk protestdag tegen honger en armoede. Het is de bedoeling dat op die dag een statement wordt gemaakt middels een mars rond het gemeentehuis. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier